Strip Tungsten Carbide Cemented kanggo nggawe Alat Pengeboran, Pengukur Pengukur

● Kaku banget
● atose dhuwur
● Good resistance nyandhang
● Modulus elastis dhuwur
● Kekuwatan tekan dhuwur
● Stabilitas kimia sing apik (asam, alkali, oksidasi suhu dhuwur)

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Strip karbida minangka bahan sing apik kanggo ngasilake bagean kanggo nolak suhu lan karat.Uga, iki digunakake digunakake minangka bagean nyandhang lan bagean shielding.We nyedhiyani sampeyan ngudani tungsten carbide kualitas dhuwur, rod karbida, piring karbida, etc. Kang bisa nambah produktivitas lan ngirit biaya.

Tungsten carbide plate wis akeh ciri banget kayata atose dhuwur lan kekuatan, nyandhang apik lan resistance karat, lan stabilitas salient ing suhu dhuwur.

Sifat kimia saka tungsten carbide ngudani kita stabil, uga impact kateguhan & dilatation koefisien kurang.

Fitur Carbide Strip

1. Kaku banget

2. atose dhuwur

3. resistance nyandhang apik

4. modulus elastis dhuwur

5. kekuatan compressive dhuwur

6. Stabilitas kimia sing apik (asam, alkali, oksidasi suhu dhuwur)

Aplikasi Carbide Strip

Strip karbida umume digunakake ing lapangan ing ngisor iki:

Produksi gulungan wesi cast lan piso gulungan krom dhuwur.

Cocog kanggo produksi piring discharge, stamping die, cold punching die, kayata elektronik stamping die.

Digunakake ing produksi tembaga, aluminium, stainless steel, kadhemen mbalek sheet, Papan El, Q195, SPCC, piring baja silikon, logam, bagean standar, doyo ndhuwur lan ngisor lan jamur-kacepetan dhuwur liyane.

Tungsten carbide plate nyandhang resistance luwih, cocok kanggo kayu atos, log, aluminium, rod tembaga, Processing wesi cast kanggo produksi macem-macem jinis Motors, elektronik menyang jamur, stamping jamur elektronik.

Rekomendasi kelas

TH sasmita Kapadhetan

g/cm3

Kekerasan HRA TRS

N/mm²

TK10 14.85-15.0 93.0-93.5 2100
TK20 14.60-14.75 92.0-92.5 2300
TK30 14.25-14.4 91.5-92.0 2300

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Strip persegi panjang

    dawa (mm) Jembar (mm) Ketebalan (mm)
    330 5 2-4
    330 6 2-4
    330 7 2-4
    330 8 2-4
    330 9 2-8
    330 10 2-8
    330 12 2-8
    330 14 2-10
    330 15 2-10
    330 16 2-10
    330 18 2-10
    330 20 2-15
    330 22 2-15
    330 24 2-15
    330 26 2-20
    330 28 2-20
    330 30 2-20

    Toleransi dawa:0/+ 1,0 mm

    Toleransi jembaré:+ 0,3 / + 0,6 mm

    Toleransi ketebalan:+ 0,2 / + 0,5 mm

    Ukuran sing disesuaikan bisa ditampa

    lumahing:sintered blanks utawa lemah minangka panjalukan saka customer

    Strip kothak

    dawa (mm) Jembar (mm) Ketebalan (mm)
    100 3 3
    100 4 4
    100 5 5
    100 6 6
    100 7 7
    100 8 8
    100 10 10

    Toleransi dawa:0/+ 1,0 mm

    Toleransi jembaré:+ 0,3 / + 0,6 mm

    Toleransi ketebalan:+ 0,2 / + 0,5 mm

    Ukuran sing disesuaikan bisa ditampa

    lumahing:sintered blanks utawa lemah minangka panjalukan saka customer