Rod Carbide Solid Cemented kanggo Pemotong Penggilingan, Penggilingan Akhir, Pengeboran utawa Reamers

● atose dhuwur
● Kekuwatan dhuwur
● Stabilitas kimia
● Konduktivitas termal

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Batang karbida tungsten nduweni karakter kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur, stabilitas kimia, listrik lan konduktor panas.We nggawa gelar karbida semen unggul lan tliti dimensi, kang menehi fitur banget lan kaluwihan kanggo ketemu panjaluk dhuwur kanggo mesin, karo konsistensi aman, kinerja dhuwur lan linuwih.

Fitur Carbide Rods

1. atose dhuwur

2. Kekuwatan dhuwur

3. Stabilitas kimia

4. Konduktivitas termal

Aplikasi Carbide Rods

Batang karbida padat semen digunakake akeh kanggo alat karbida padat sing berkualitas tinggi kayata pemotong panggilingan, pabrik pungkasan, pengeboran utawa reamers.Uga bisa digunakake kanggo nglereni, stamping lan alat ukur.Iki digunakake ing kertas, kemasan, percetakan, lan industri pangolahan logam non-ferrous.Rod karbida bisa digunakake ora mung kanggo nglereni lan ngebur alat, nanging uga kanggo jarum input, macem-macem rol nganggo bagean lan bahan struktural.Kajaba iku, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata mesin, kimia, minyak bumi, metalurgi, elektronik lan industri pertahanan.

Specialized ing tungsten carbide babak bar, karo baris produk pinunjul saka coolant lan rod karbida ngalangi, kita Pabrik lan Simpenan unground lan lemah carbide rod kanggo sampeyan.

Rekomendasi kelas

TH sasmita Kapadhetan

g/cm3

Kekerasan HRA TRS

N/mm²

TK10 14.85-15.0 93.0-93.5 2100
TK20 14.60-14.75 92.0-92.5 2300
TK30 14.25-14.4 91.5-92.0 2300

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Dhiameter(mm) Dhiameter toleransi(mm) dawa(mm) Toleransi dawa(mm)
    3 0/+0.25 310/330 utawa minangka panyuwunan pelanggan 0/+5
    4 0/+5
    5 0/+0.3 0/+5
    6 0/+5
    7 0/+5
    8 0/+0.35 0/+5
    9 0/+5
    10 0/+5
    11 0/+5
    12 0/+5
    13 0/+5
    14 0/+0.4 0/+5
    15 0/+5
    16 0/+5
    17 0/+0.45 0/+5
    18 0/+5
    19 0/+5
    20 0/+5
    21 0/+5
    22 0/+5
    23 0/+5
    24 0/+5
    25 0/+5
    26 0/+5
    27 0/+5
    28 0/+5
    29 0/+5
    30 0/+5
    31 0/+5
    32 0/+5
    33 0/+5
    34 0/+5
    35 0/+5
    36 0/+5
    37 0/+5
    38 0/+5
    39 0/+5
    40 0/+5

    lumahing:minangka kosong sintered utawa lemah kanggo h6 / h5

    Dawane bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
    image341 image351