Pisau Profil Tungsten Carbide Kanggo Mesin Kayu lan Produksi Kabinet

● Harder saka HSS lan materi liyane
● Long urip sak nglereni
●Sharp pinggiran kanggo entuk profil Gamelan
● kateguhan dhuwur

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Blades profil karbida kanggo mesin kayu cocok kanggo kabeh jinis alat ngecor & woodworking.

Blades profil jinis Clamp wis rampung lan siap digunakake kanggo pelanggan.Iki minangka sisipan profil turnover mekanik, nyebabake nyuda jumlah pangowahan alat, nyuda grinding lan biaya produksi sing luwih murah.

Karbida Profiling Knives Fitur

1. Harder saka HSS lan materi liyane

2. Urip dawa sajrone nglereni

3. Tajam pinggiran kanggo entuk profil Gamelan

4. kateguhan dhuwur

Aplikasi Pisau Profil Karbida

Carbide ngecor lading sing clamped ing sawetara mesin sirah ngecor, biasane padha ing set sawetara lading 2, 3, 4 utawa nganti 20 kang ditemtokake dening sirah piso jamur.Kanthi piso profil cetakan sing beda-beda, sampeyan bisa entuk wujud sing cocog kanggo produk kayu, mula uga diarani pisau profil bentuk.

Rekomendasi kelas

Kelas TH Kapadhetan
g/cm3
Kekerasan HRA TRS

≥N/mm²

kode ISO
TK05 15.1-15.20 94.0-94.5 2000 K01
TK07 14.9-15.0 93.5-94.0 2200 K01
TK20 14.60-14.75 92.0-92.5 2300 K10

We offer macem-macem gelar ing lapangan mesin kayu kanggo math jinis kayu karo sifat tartamtu.Tabel bakal nuntun sampeyan kanggo kelas sing tepat kanggo aplikasi sampeyan.

Kelas TH Kayu atos Kayu alus Chipboard MDF HDF
 image1  image2  image3  image4  image5
TK05  star  star  star
TK07  star  star  star  star
TK20  star  star  star

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • L (mm) W (mm) T (mm) D (mm) R (mm)
    C01 12.0 12.0 1.5 4.0 2.0
    12.0 12.0 1.5 4.0 3.0
    12.0 12.0 1.5 4.0 4.0
    C02 12.0 13.0 2.0 4.0 2.0
    12.0 13.0 2.0 4.0 2.5
    12.0 13.0 2.0 4.0 3.0
    16.0 14.0 2.0 4.0 3.0
    C03 16.0 17.5 2.0 3.0 2.0-5.0
    16.0 17.5 2.0 3.5 2.0-6.0
    16.0 17.5 2.0 4.0 2.0-5.0
    16.0 17.5 2.0 4.4 2.0-5.0
    C04 24.0 20.0 2.0 4.4 6.0-10.0
    20.0 20.5 2.0 4.0 2.0-6.0
    C05 20.0 20.5 2.0 4.0 4.0
    C06 20.0 20.5 2.0 4.0 2.0-6.0
    C07 15.0 14.5 2.0 4.0 2.0
    15.0 14.5 2.0 4.0 2.5
    15.0 14.5 2.0 4.0 3.0
    16.1 14.0 2.0 5.0 2.0
    16.1 14.0 2.0 5.0 3.0
    C08 15.0 14.5 2.0 4.0 2.0
    15.0 14.5 2.0 4.0 2.5
    15.0 14.5 2.0 4.0 3.0
    16.1 14.0 2.0 5.0 2.0
    16.1 14.0 2.0 5.0 3.0
    C09 12.0 14.5 2.0 4.0 2.0
    12.0 14.5 2.0 4.0 2.5
    12.0 14.5 2.0 4.0 3.0
    C10 19.6 15.2 2.0 4.0 2.0
    19.6 15.2 2.0 4.0 3.0
    C11 12.0 14.5 2.0 4.0 2.0
    12.0 14.5 2.0 4.0 2.5
    12.0 14.5 2.0 4.0 3.0
    C12 19.6 15.2 2.0 4.0 2.0
    19.6 15.2 2.0 4.0 3.0
    C13 12.0 18.0 2.0 4.0 2.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 3.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 2.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 3.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 2.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 3.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 2.0
    12.0 18.0 2.0 4.0 3.0

    Ukuran lengkap lan nampa custom made.

    image231 image241

  • Kategori produk