Pisau Tungsten Carbide Indexable

  • Tungsten Carbide Indexable Knives Reversible Blades

    Tungsten Carbide Indexable Knives Reversible Blades

    ● Cocog kanggo nglereni HDF, MDF, Solid hard Wood, Soft Wood etc
    ●Pojok nglereni kuwat lan landhep
    ● Planing Gamelan
    ● 100% karbida tungsten prawan
    ● Kurang swara
    ●Full mesin Lima-sumbu

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.