Tungsten Carbide Indexable Knives Reversible Blades

● Cocog kanggo nglereni HDF, MDF, Solid hard Wood, Soft Wood etc
●Pojok nglereni kuwat lan landhep
● Planing Gamelan
● 100% karbida tungsten prawan
● Kurang swara
●Full mesin Lima-sumbu

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Piso sisipan sing bisa diindeks bisa nyuda gangguan, nyuda bledug lan keripik, lan nyuda biaya tenaga kerja lan material kanggo bisnis sampeyan.Uga iku panggantos diijolke, ndadekake carbide insert perkakas tinimbang lading sakcara tradisional diinstal ing cutterhead ing.Digunakake kanthi wiyar karo planer, moulder, shaper utawa jointer, edgebanders, etc. Tungsten carbide indexable lading / agul-agul malik / turnover agul-agul karo 4 nglereni sudhut / 2 nglereni sudhut / segitiga nglereni sudhut / bunder nglereni sudhut digunakake kanggo nglereni kayu alus lan kayu hard .

Fitur Pisau Reversible

1. Cocog kanggo nglereni HDF, MDF, Solid hard Wood, Soft Wood etc

2.Pojok nglereni kuwat lan cetha

3. Planing Gamelan

4.100% tungsten karbida prawan

5. Kurang swara

6.Full mesin Lima-sumbu

Aplikasi Pisau Reversible

Bisa digunakake ing mesin paling akeh kayu;Sisipan sing bisa diindeks karbida sing cocog kanggo macem-macem kepala pemotong lan pemotong perencanaan spiral mesin chipper kayu, kayata: pemotong alur, pemotong multi-fungsi, pemotong planing lan cetakan spindle lan liya-liyane, kanggo nglereni, grooving lan rebating kanthi umur dawa.Kinerja paling apik ing mesin kayu atos lan kayu alus.

Kita nyedhiyakake macem-macem sisipan karbida kanggo kerja kayu, kalebu jinis standar, kayata sisipan kuadrat, sisipan roud, sisipan planer persegi panjang, lan sapiturute, kita uga bisa ngasilake bagean karbida sing digunakake miturut desain sampeyan.Bagean kerja kayu kita duwe finshing sing apik lan umur alat sing dawa, bakal nggawe proyek sampeyan gampang lan ngirit biaya.

Rekomendasi kelas

Kelas TH

Kapadhetan
g/cm3

Kekerasan HRA

TRS

≥N/mm²

kode ISO

TK05

15.1-15.20

94.0-94.5

2000

K01

TK07

14.9-15.0

93.5-94.0

2200

K01

TK20

14.60-14.75

92.0-92.5

2300

K10

We offer macem-macem gelar ing lapangan saka mesin kayu kanggo math jinis kayu karo sifat tartamtu.Tabel bakal nuntun sampeyan kanggo kelas sing tepat kanggo aplikasi sampeyan.

Kelas TH Kayu atos Kayu alus Chipboard MDF HDF
 image1  image2  image3  image4  image5
TK05  star  star  star
TK07  star  star  star  star
TK20  star  star  star

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • L (mm)

    W (mm)

    T (mm)

     A01

    12.0

    12.0

    1.5

    30°/35°

    Paling populer

    17.0

    17.0

    2.0

    35°

    17.0

    17.0

    2.0

    35°

    13.6

    13.6

    2.0

    30°

    13.6

    13.6

    2.0

    45°

    14.0

    14.0

    1.2

    30°

    14.0

    14.0

    1.7

    22°

    14.0

    14.0

    1.7

    30°

    14.0

    14.0

    2.0

    30°/35°

    Paling populer

    14.3

    14.3

    2.5

    35°

    14.6

    14.6

    2.5

    30°

    15.0

    15.0

    2.5

    30°/35°

    Paling populer

    21.0

    21.0

    5.5

    40°

    L (mm)

    W (mm)

    T (mm)

     A01

    14.0

    14.0

    2.0

    R150

    Paling populer

    14.6

    14.6

    2.5

    R150

    15.0

    15.0

    2.5

    R50

    Paling populer

    15.0

    15.0

    2.5

    R150

    Paling populer

    A01

    18.0

    18.0

    1.95

    18.0

    18.0

    2.45

    18.0

    18.0

    2.95

    18.0

    18.0

    3.70

     A01

    22.9

    19.8

    2.5

    30°

    22.0

    19.0

    2.0

    30°

    22.0

    22.0

    2.0

    L (mm)

    W (mm)

    T (mm)

    a (mm)

    A01

    12

    1.5

    8.6

    12

    1.5

    9.0

    12

    1.5

    9.6

    12

    1.5

    10.0

    12

    1.5

    11.0

    12

    1.5

    11.6

    12

    1.5

    15.0

    12

    1.5

    20.0

    12

    1.5

    Paling populer

    25.0

    12

    1.5

     A01

    25.0

    12

    1.5

    14

    30.0

    12

    1.5

    14

    Paling populer

    40.0

    12

    1.5

    26

    Paling populer

    50.0

    12

    1.5

    26

    Paling populer

    60.0

    12

    1.5

    26

    Paling populer

     A01

    19.5

    8.0

    1.5

    19.5

    9.0

    1.5

    19.5

    12

    1.5

    A01

    29.5

    8.0

    1.5

    29.5

    9.0

    1.5

    14.0

    29.5

    12

    1.5

    14.0

    A01

    49.5

    8.0

    1.5

    26.0

    49.5

    9.0

    1.5

    26.0

    49.5

    12

    1.5

    26.0

    60.0

    12

    1.5

    A01

    16.0

    7.0

    1.5

    7.0

    23.0

    7.0

    1.5

    14.0

    28.0

    7.0

    1.5

    14.0

    image181