Tungsten Carbide Ball Kanggo Milling Media karo Highly Wear-tahan

● kekerasan dhuwur lan stabilitas dimensi
● Nambah kekuatan lemes fretting
● Cocog kanggo suhu sing luwih dhuwur, karat, kelembapan, abrasi, lan kahanan pelumasan sing ora apik
● Dhuwur tliti
● Kapabilitas anti-karat dhuwur
● Dhuwur nyandhang-tahan lan abrasive

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

Werni karbida tungsten nduweni kekerasan sing dhuwur lan stabilitas dimensi nggawe bal karbida tungsten dadi pilihan sing disenengi kanggo katup hidrolik presisi, bantalan beban dhuwur, sistem navigasi inersia, sekrup bal, bantalan linear ing slideways, instrumen gauging lan mriksa, lan meter.Tungsten carbide bal uga digunakake kanggo ballizing, bisa hard lan nambah kekuatan lemes fretting.

Tungsten Carbide Ball Fitur

1. kekerasan dhuwur lan stabilitas dimensi

2. Nambah kekuatan lemes fretting

3. Cocog kanggo suhu sing luwih dhuwur, karat, kelembapan, abrasi, lan kahanan pelumasan sing ora apik

4. tliti dhuwur

5. Kemampuan anti-karat sing dhuwur

6. Dhuwur nyandhang-tahan lan abrasive

Tungsten Carbide Ball Aplikasi

Werni lemah tungsten karbida digunakake ing macem-macem aplikasi, kayata katup bal, meter aliran, bantalan bal, bantalan linier, pabrik bal sing mbutuhake kekerasan lan resistensi kanggo nyandhang lan abrasi.Padha uga digunakake ing bantalan baja, instrumen, hardware, bal klep, Toys, polishing, smash, hiasan, lan sealing, Sepeda, Motor, Machinery, Electric Tools, Aparat Olahraga, Medical Equipment, Kimia, Aviation, Parfum Botol, Sprayers, Katup, Cat Kuku, Perhiasan Awak, Panel Ponsel, lan liya-liyane.

Bal tungsten karbida sing becik kanggo aplikasi ngendi atose nemen kudu diiringi resistance dhuwur kanggo nyandhang lan impact.Padha cocok kanggo suhu sing luwih dhuwur, karat, kelembapan, abrasi, lan kondisi pelumasan sing ora apik.

Rekomendasi kelas

sasmita Kapadhetan

g/cm3

atose

HRA

TRS

N/mm²

TG10 14.8-15 91.0-91.8 1900
TG11 14.6-14.8 90-91 1900
TK20 14.6-14.75 92.-92.5 2300

ukuran:0,3-92 mm

lumahing: sintered utawa lemah

image53

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk