Pemotong Scarifier Penggilingan Solid Carbide lan Aksesoris

●Kombinasi banget saka resistance nyandhang
● Dampak dhuwur lan tahan kejut
● Pemotong agresif
● Dirancang kanggo kabeh tujuan scarifying heavy-tugas

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Pemotong scarifier Solid Carbide digunakake ing konstruksi dalan lan mesin penggalian lan syarat.

Pemotong scarifier karbida padhet minangka kombinasi banget saka resistensi nyandhang lan impact dhuwur lan resistance kejut.Padha tahan luwih suwe tinimbang pemotong standar, nyuda wektu ganti, paling apik ing permukaan sing atos, ninggalake permukaan sing rada kasar lan kontur lan pas karo kabeh mesin.

Solid Carbide Scarifier Cutter Fitur

1. Kombinasi banget saka resistance nyandhang

2. impact dhuwur lan resistance kejut

3. Cutter agresif

4. Dirancang kanggo kabeh tujuan scarifying heavy-tugas

Aplikasi Cutter Scarifier Solid Carbide

Pemotong scarifier Solid Carbide nawakake grinding, leveling, grooving, reresik lan persiapan permukaan umum.Iki minangka pemotong sing agresif sing dirancang kanggo kabeh tujuan scarifying tugas abot.Lagi digunakake digunakake kanggo mbusak lapisan lawas, lan tekstur lantai lan grooving kanggo nggawe lumahing nonslip lan ngidini got.Digunakake kanggo roughening saka beton utawa aspal, aman trip bebaya, reresik saka lumahing watu, grooving beton, panggilingan agresif saka beton lan jalur lalu lintas aman.

Ana macem-macem gaya sing kasedhiya kanggo kabutuhan kerja sing beda.

image37

Rekomendasi kelas

sasmita Kapadhetang/cm3  Kekerasan HRA TRS≥N/mm²
TG1C 14.2-14.4 86.5-88.0 2300
TG2C 14.05-14.25 86.0-87.5 2350
TG3C 13.9-14.0 86.0-87.0 2400

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • J01 TYX35-7-1 35.6 11.6 7
    TYX35-7-2 35.6 13.5 7
    J02 TYX26-10-3 26.5 11.9 10
    TYX26-10-4 26.5
    J03 TYX30-15-5 30.5 11.5 15
    TYX30-15-16 30.5
     J04 TYX42-12-6 42.5 15 12
    J04 TYX41-18-10 41 16 18
    J04 TYX32-18-9 32 16 18
    J04 TYX46-7-11 46 15.3 7
    J04 TYX50-15-12 50 16 15
    J04 TYX55-12-14 55 22 12
    J04 TYX39-7-15 39 13.5 7
    J04 TYX42-8-7 42 13.5 8
    TYX42-8-8 42 15 8
    J04 TYX37-23-6 37 14.5 23
    J04 TY100-24-17 100 39.4 24
    J04 TY47-12 47 15 12