Solid Carbide Gear Hob Kanggo Metal Cutting

  • Solid Carbide Gear Hob in Wet or Dry Cutting Applications

    Solid Carbide Gear Hob ing Aplikasi Pemotongan Basah utawa Kering

    ● Kacepetan nglereni dhuwur
    ● Wektu maching cendhak
    ●Urip alat luwih suwe tinimbang pemotong HSS konvensional
    ● Ngirit wektu saben potong kanggo manufaktur gear
    ● Produktivitas dhuwur
    ● Presisi mesin
    ● Lingkungan kerja sing luwih apik kanthi nggunakake pemotongan garing
    ● Cocog banget kanggo mesin garing
    ● Biaya generasi gear luwih murah

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.