Solid Carbide Gear Hob ing Aplikasi Pemotongan Basah utawa Kering

● Kacepetan nglereni dhuwur
● Wektu maching cendhak
●Urip alat luwih suwe tinimbang pemotong HSS konvensional
● Ngirit wektu saben potong kanggo manufaktur gear
● Produktivitas dhuwur
● Presisi mesin
● Lingkungan kerja sing luwih apik kanthi nggunakake pemotongan garing
● Cocog banget kanggo mesin garing
● Biaya generasi gear luwih murah

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Hobs gear karbida padhet bisa digunakake ing desain cangkang utawa shank kanggo ngethok gear nganggo utawa tanpa coolant, lan kasedhiya ing gaya cangkang kanthi keyway utawa drive mburi, lan macem-macem desain shank sing cocog karo mesin hobbing.

Kompor karbida ngidini kacepetan nglereni menyang kisaran pemotongan kacepetan dhuwur (HSC), lan luwih dhuwur tinimbang kompor baja kacepetan dhuwur.Pangembangan mesin hobbing kanthi rating sing cocog ngidini kaluwihan hob karbida bisa dimanfaatake kanthi praktis.

Solid Carbide Gear Hob kanggo Metal Cutting Fitur

1. Hkacepetan nglereni igh

2. Skaping maching hort

3. Aumur alat luwih suwe tinimbang pemotong HSS konvensional

4. Time nyimpen saben Piece kanggo Pabrik gear

5. Hproduktivitas

6. Mpresisi achining

7. Akulingkungan kerja sing luwih apik kanthi nggunakake pemotongan garing

8. Vcocok kanggo mesin garing

9. Lbiaya produksi gear ower

Solid Carbide Gear Hob kanggo Metal Cutting Aplikasi

Solid Carbide gear hob digunakake kanggo nglereni benang ing macem-macem baja lan logam.Padha uga digunakake kanggo panggilingan kacepetan dhuwur, cocok kanggo Processing aluminium alloy, tembaga, alloy steel, baja karbon, stainless steel, nikel alloy lan ing.

Kompor karbida padat minangka pilihan sing paling apik kanggo ngethok benang amarga sifat fisik sing unggul, kekerasan sing dhuwur lan kateguhan.

Rekomendasi kelas

sasmita Kapadhetan

g/cm3

atose

HRA

TRS

≥N/mm²

Kode ISO
TK30 14.25-14.40 91.5-92.0 2300 K20

Spesifikasi Model Gear Hob

Jinis Ukuran untu
D d ≥H h1 h2
TG3213151200 32 13 15 0 0 12
TG3213151210 32 13 15 2.25 0 12
TG3213151211 32 13 15 2.25 2.25 12
TG3210151200 32 10 15 0 0 12
TG3210151210 32 10 15 2.25 0 12
TG3210151211 32 10 15 2.25 2.25 12
TG2508081200 25 8 8 0 0 12
TG2510101200 25 10 10 0 0 12
TG2508081511 25 8 8 1.5 1.5 15
TG4013201511 40 13 20 2.25 2.25 15
TG3213151500 32 13 15 0 0 15
TG3213151510 32 13 15 2.25 0 15
TG3213151511 32 13 15 2.25 2.25 15
TG3210151500 32 10 15 0 0 15
TG3210151510 32 10 15 2.25 0 15
TG3210151511 32 10 15 2.25 2.25 15
TG2508081500 25 8 8 0 0 15
TG2510101500 25 10 10 0 0 15
TG2508081511 25 10 8 1.5 1.5 15
TG4016201511 40 16 20 2.25 2.25 15
image32
image33

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • F01
    A-bagean pisanan saka model produk ngandika nalika G kanggo hob.

    B—bagean kapindho kanthi rong digit nuduhake diameter njaba produk.

    C-bagean katelu karo rong digit nuduhake diameteripun njero.

    D-bagean papat saka rong digit sing nuduhake dhuwur.

    E-bagean kalima karo rong digit sing nuduhake nomer lading serrated.

    F - enem bagean digit nuduhake kanthi utawa tanpa langkah ing lumahing, contone: 0 nuduhake ora langkah cetha ing lumahing,1 nuduhake langkah ing lumahing.

    G-bagean kapitu kanthi digit nuduhake langkah pungkasan sabanjure: 0 nuduhake ora ana langkah sing jelas ing ngisor permukaan,1 nuduhake ana langkah ing ngisor permukaan.