Sejarah Kita

2019

Application (4)

Workshop anyar liyane wis rampung lan sijine menyang usage.With baris produksi anyar, kita ditambahi kemampuan produksi taunan dadi 300 ton.

2018

factory

Sistem ERP wis dikenalake ing produksi lan manajemen.

2007

Application (5)

Workshop anyar wis rampung lan digunakake, kita ngembangake kemampuan produksi taunan dadi 150 ton.

2006

image23

Kita lulus sistem manajemen mutu GB/T19001/ISO9001.

2002

cer

Cara produksi karbida "siji-langkah" dianugerahi Pemerintah Chengdu kanggo kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi.

1993

zehgnshu-4

Karbida kelas YGN-2 kita dianugerahi Penghargaan Emas kanggo prestasi teknologi paten Nasional.

1992

about-left1

Chengdu Tianyuan Carbide Tools Co.Lted didegake (Original saka Chengdu Tianhe Tungsten Carbide Tool Co., Ltd.)