Panggunaan bagean nyandhang karbida semen

DSC_7182

Kanthi pangembangan industri modern, bagean mekanik (kayata mesin pertanian, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin pengeboran, lan liya-liyane) asring digunakake ing kahanan sing rumit lan angel, lan akeh peralatan mekanik asring dicopot amarga rusak lan rusak. .Mula, nguwasani riset lan pangembangan bahan tahan nyandhang penting banget kanggo nambah umur layanan bagean bahan tahan nyandhang lan nyuda kerugian amarga nyandhang.

Bagean nyandhang karbida semen duwe kinerja sing unggul, mula digunakake ing industri.resistance nyandhang apik lan atose dhuwur ndadekake iku cocok kanggo Pabrik bagean nyandhang-tahan, bagean mechanical lan kabel drawing mati sing tahan kanggo suhu dhuwur, gesekan lan karat.Ing taun-taun pungkasan, karbida semen wis dadi pilihan sing luwih apik kanggo ngganti baja ing macem-macem aplikasi industri.

Bagéan karbida semen sing tahan nyandhang cilik kaya pucuk bolpoin, kaya mesin pukulan, die gambar kawat, utawa pabrik gulung sing digunakake ing industri baja.Umume bagean nyandhang karbida lan alat pengeboran digawe langsung saka kobalt tungsten.Karbida semen berbutir halus lan berbutir halus dadi luwih penting ing aksesoris tahan nyandhang lan alat pemotong kanggo nglereni wesi, paduan non-ferrous, lan kayu.

Aplikasi bagean nyandhang karbida semen kaya ing ngisor iki:

Carbide nyandhang bagean mechanical seal;ing pompa, kompresor lan agitator, segel karbida digunakake minangka permukaan sealing mekanik.Ing wektu sing padha, karbida semen digunakake akeh ing kilang minyak, pabrik petrokimia, peralatan lengkap pupuk lan industri produksi farmasi.

Carbide Wear Parts Kanggo nyukupi kabutuhan industri gambar kawat logam, perusahaan kita ngasilake kawat tungsten karbida, bar karbida tungsten lan tabung gambar kawat.Kekerasan lan kateguhan sing luwih dhuwur mbisakake produk kasebut tahan suhu lan tekanan sing dhuwur.Panggunaan bagean tahan nyandhang kanthi resistensi nyandhang sing unggul bisa ngasilake kualitas produk sing relatif becik, perawatan permukaan lan akurasi dimensi, lan uga bisa ndawakake umur layanan produk.

Aplikasi bagean nyandhang karbida ing industri pemintalan lan tenun;utamané ing industri tenun jute dibayangke ing ring logam.Iki kanggo nyegah geter lan pamindahan saka kabel jute nalika muter ing kacepetan dhuwur, lan kanggo ngaktifake mesin kanggo mbukak bebas lan lancar.

Bagéan sing tahan nganggo sing digawe saka karbida semen kalebu muncung, rel pandhuan, plunger, bal, cleat ban, papan bajak salju lan liya-liyane.


Wektu kirim: Mar-07-2022