Panjaluk rod karbida semen mundhak

Group_8pcs

Ing taun-taun pungkasan, output bar karbida semen domestik saya tambah akeh, nanging kanthi ekspansi panjaluk sing terus-terusan, pasar saya sithik, lan kabutuhan pamriksa kualitas uga ngalami kesulitan.Saiki, pamriksan bar karbida semen ing China umume nggunakake cara manual, sing nggunakake tenaga kerja akeh lan asil pamriksane ora stabil.Peralatan inspeksi otomatis mboko sithik disenengi dening mayoritas manufaktur.

Miturut informasi sing relevan, rod karbida semen duwe sawetara sifat sing apik kayata kekerasan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, kekuatan dhuwur, resistensi mlengkung, lan umur alat sing dawa.Batang karbida semen minangka kosong kanggo nggawe bor lan alat pemotong.Saiki, proses ngecor bubuk extrusion utamane digunakake.Saiki digunakake digunakake ing produksi bit pengeboran, alat mobil, alat papan sirkuit dicithak, alat mesin, pabrik mburi integral, reamers integral, engraving lading, lan sapiturute, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe pukulan, mandrels, tips lan perforation. piranti.

Kanthi panjaluk pasar sing mundhak, rod karbida semen berbutir ultra-apik wis saya akeh digunakake.Ing bidang pemotongan kacepetan dhuwur, amarga syarat standar sing dhuwur kanggo safety alat, linuwih lan daya tahan, syarat kualitas internal lan permukaan alat karbida padat uga luwih ketat.Kanthi nambah kualitas internal rod karbida semen, utamane bahan karbida semen ultra-apik, kualitas permukaan alat karbida padat wis entuk perhatian liyane.

Chengdu Tianheng Cemented Carbide Tools Co., Ltd. nyedhiyakake macem-macem alat pemotong karbida padat (kayata pemotong panggilingan, pengeboran, pisau ukiran, pengukur, pengukur plug) kanthi batang karbida semen lan profil ekstrusi karbida semen.Ana macem-macem bahan kanggo milih saka, lan macem-macem rod tungsten carbide kanggo jarum punching lan punches uga kasedhiya.


Wektu kirim: Mar-01-2022