Alat karbida - komponen inti kanggo nyadari fungsi alat mesin

Alat karbida didominasi amarga kombinasi kekerasan lan kekerasan.Miturut klasifikasi materi agul-agul, utamané dipérang dadi patang jinis pribadi: alat baja, cemented carbide, keramik, lan bahan superhard.Sifat material alat kasebut kalebu kekerasan lan kateguhan impact.Umumé, sing luwih dhuwur atose, luwih elek ketangguhan impact.Biasane, kekerasan lan kateguhan kudu diimbangi miturut bidang aplikasi khusus alat kasebut.Amarga sifat komprehensif sing apik, karbida semen ndominasi struktur konsumsi alat pemotong global, kanthi 63% ing 2021.

Rantai industri alat karbida: ing simpul utama ing tengah, ana akeh perusahaan kanthi tata letak rantai industri kabeh

Alat pemotong karbida ana ing paling hilir saka rantai industri tungsten, nyathet 50% saka konsumsi tungsten sakabèhé ing China.Bahan karbida semen kalebu karbida tungsten, bubuk kobalt, larutan padat tantalum-niobium, lan liya-liyane. Hulu utamane pabrikan bahan mentah sing cocog.Miturut data saka Asosiasi Industri Tungsten China, 50% saka konsumsi tungsten China ing 2021 bakal ana ing bidang alat pemotong karbida.

Aplikasi terminal alat pemotong karbida ekstensif, nglibatake luwih saka sepuluh industri hilir.Bidang aplikasi alat karbida semen disebarake kanthi akeh, utamane ing limang bidang mobil lan motor, alat mesin, mesin umum, cetakan, lan mesin konstruksi, kanthi 20,9%, 18,1%, 15,0%, 7,4%, 6,8%, kira-kira 70% saka total.


Wektu kirim: Mar-10-2022