Kabar

  • Carbide Ball Product Pambuka

    Bal karbida, sing umum dikenal minangka bal baja tungsten, nuduhake bal lan bal sing digawe saka karbida semen.Bal karbida saenipun cocok kanggo lingkungan banget atos, lan arang banget nyandhang-tahan, impact-tahan lan karat-tahan.Ora gampang deformed.Bal karbida utamane ...
    Waca liyane
  • Alat karbida - komponen inti kanggo nyadari fungsi alat mesin

    Alat karbida didominasi amarga kombinasi kekerasan lan kekerasan.Miturut klasifikasi materi agul-agul, utamané dipérang dadi patang jinis alat: alat baja, cemented carbide, keramik, lan bahan superhard.Sifat material alat kasebut kalebu kekerasan lan ...
    Waca liyane
  • Panggunaan bagean nyandhang karbida semen

    Kanthi pangembangan industri modern, bagean mekanik (kayata mesin pertanian, mesin pertambangan, mesin konstruksi, mesin pengeboran, lan liya-liyane) asring digunakake ing kahanan sing rumit lan angel, lan akeh peralatan mekanik asring dicopot amarga rusak lan rusak. .Ngono...
    Waca liyane
  • Panjaluk rod karbida semen mundhak

    Ing taun-taun pungkasan, output bar karbida semen domestik saya tambah akeh, nanging kanthi ekspansi panjaluk sing terus-terusan, pasar saya sithik, lan kabutuhan pamriksa kualitas uga ngalami kesulitan.Saiki, pamriksan bar karbida semen ing China umume ...
    Waca liyane
  • thread panggilingan bahan aerospace tantangan

    1) Kanggo stabilitas lan kinerja sing dhuwur, pilih pabrik benang kanthi desain suling heliks kiwa, sing mbutuhake spindle kiwa.Kombinasi geometri nglereni kiwa, bolongan entri lan threading njaba-in utawa ndhuwur-kanggo-ngisor digunakake ing dalan nglereni panggilingan tradisional nggawe banget ...
    Waca liyane
  • Produk karbida nambah rega udakara 10%

    Bubar, perusahaan bar karbida semen domestik wis ngetokake woro-woro siji-sijine.Amarga rega bahan mentah terus mundhak, rega produk bar karbida semen wis mundhak.Dilaporake yen kenaikan wektu iki antara 5-10%, gumantung saka kobalt ...
    Waca liyane
  • Pangertosan Carbide Cemented

    Carbide padha karo beton: Mikir saka biji karbida minangka kerikil lan kobalt minangka semen sing tumindak minangka binder kanggo terus pari-parian bebarengan.Butiran tungsten karbida digabung dadi matriks logam kobalt sing padhet.Istilah "karbida semen" asale saka ...
    Waca liyane
  • How to choose carbide strips

    Cara milih strip karbida

    Strip karbida minangka jinis karbida kanthi macem-macem wujud.Iki dijenengi "strip paduan lem" amarga jalur sing dawa.Uga dikenal minangka "Cemented Carbide Square Bar", "Cemented Carbide Strip", "Cemented Carbide Bar" lan liya-liyane.Strip karbida utamane digunakake ...
    Waca liyane
  • Carane njamin kualitas ing kustomisasi produk karbida semen

    Produk non-standar karbida semen minangka tes kapasitas produksi perusahaan, utamane produk kanthi syarat toleransi sing relatif dhuwur.Mulane, carane milih supplier dipercaya iku penting banget.Chengdu Tianheng Cemented Carbide Tools Co., Ltd. punika ente komprehensif ...
    Waca liyane