Manufaktur lan QC & RD

Deng Zhizhou Lab.

Produk karbida semen sing diprodhuksi dening perusahaan kita lengkap ing macem-macem, sugih ing gelar, lan stabil ing kinerja.Dheweke bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, duwe pangsa pasar sing penting ing China, lan diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.

Perusahaan iki duwe klompok personel teknis sing berpengalaman, peralatan produksi maju, pusat uji coba kelas siji, lan jalur produksi sing ndhukung cetakan canggih.Tim riset lan pangembangan sing kasusun saka insinyur senior tingkat doktoral lan profesor wis setya riset lan pangembangan, promosi lan aplikasi produk kanthi kinerja dhuwur, lan wis efektif banget.Insinyur penjualan perusahaan bisa menehi rekomendasi lan nyedhiyakake produk sing paling cocog lan solusi lengkap kanggo para pelanggan kanthi pas wektune.

Perusahaan kanthi tulus matur nuwun marang para pelanggan anyar lan lawas amarga kapercayan lan dhukungan marang Seiko sajrone pirang-pirang taun, lan kanthi tenanan janji bakal nindakake kualitas lan layanan sing luwih apik.

 

Laboratorium pendiri karbida TH, Deng Zhizhou Lab.iki didegaké ing 1992. Mr.Deng Zhizhou, minangka pangadeg perusahaan, punika pakar senior spesialisasine ing riset lan pangembangan tungsten carbide kanggo 50 taun.Bebarengan karo Deng Zhizhou Lab., Laboratorium kimia lan fisik / metalurgi TH karbida tetep nglayani produksi lan R&D kanggo nyuplai produk karbida tungsten berkualitas tinggi kanggo klien ing 60 negara ing saindenging jagad.

  • Application (15)
  • Application (12)
  • Application (10)
  • Application (13)
  • Application (14)
  • Application (11)
  • Application (9)
  • Application (8)
  • Application (7)
  • Application (6)
  • Application (5)
  • Application (4)
  • factory
  • Application (2)
  • Application (1)