Alat Karbida Kosong Kanggo Kustomisasi, tekan kanggo ukuran produk, bagean nyandhang, ISO

●Desain kelas kanggo aplikasi tartamtu
●Desain geometri kanggo proyek tartamtu
● Prototipe kanggo jumlah apa wae
●Nerbitake gambar 2D/3D
● Passivation lumahing
●Layanan mesin keras kalebu: Centrless Grinding Chamfer Grinding Plain Surface Grinding

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

We offer sawetara saka sudhut produk (standar utawa geometri khusus) lan sawetara saka sudhut kualitas dibutuhake dening kabutuhan tartamtu saka pelanggan.Ukuran lan kualitas ing panyuwunan, kasar utawa lemah.

Proses manufaktur kita operasi kanthi selaras karo ISO9001.Konsistensi lan traceability minangka janji sing tetep kanggo para pelanggan.

Swara 30 taun pengalaman nindakake R&D lan manufaktur karbida, Tianhe wis mbangun tim darmabakti dumadi ahli global ing wilayah technical lan komersial sing tansah ngadeg konco kita pelanggan.

Misi patemon lan ngluwihi pangarepan pelanggan isih ditindakake.Tianhe nduweni macem-macem kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih dhuwur.

1. Desain kelas kanggo aplikasi tartamtu
2.Desain geometri kanggo proyek tartamtu
3.Prototipe kanggo jumlah apa wae
4.Penerbitan gambar 2D/3D
5.SurfacePassivation
6.Layanan mesin keras kalebu: Grinding Tanpa Pusat
Chamfer Grinding Plain Surface Grinding

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk