Sisipan Screw Carbide Kanggo Metal Cutting Turning Milling

● High atose cocok kanggo nglereni baja lan logam liyane
● High kekuatan kanggo nglereni pancet
● Umur dawa kanggo nyuda biaya

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Sisipan sekrup karbida kanggo nglereni logam digunakake kanggo pemotong panggilingan sing dilas kanggo motong baja lan logam liyane kanthi macem-macem macem-macem aplikasi industri, kayata mobil, motor, penerbangan, aeroangkasa, galangan kapal, lsp.

Fitur Sisipan Screw Carbide

1. Atose dhuwur cocok kanggo nglereni baja lan logam liyane

2. Kekuwatan dhuwur kanggo nglereni pancet

3. Umur dawa kanggo nyuda biaya

Aplikasi Sisipan Screw Carbide

Sisipan sekrup karbida dilas kanthi awak baja pemotong panggilingan sing cocog kanggo penggilingan baja lan bahan logam liyane, sanajan kanggo sudhut sing cetha lan setengah bunderan wangun cembung.Sisipan sekrup karbida lan tip duwe kauntungan saka presisi dhuwur.Alat pemotong profesional kanthi tip karbida ditrapake kanggo kabeh jinis pangolahan penggilingan abot kayata Industri Pengolahan Mesin, Industri Cetakan Logam, Industri Aksesoris Otomotif & Otomotif lsp.

Finishing End Mill wis gandheng karo suling karbida lan cocok kanggo panggilingan sisih lan mesin alur kanggo finishing lumahing.

Rekomendasi kelas

TH Grade Kapadhetan g / cm3 Kekerasan HRA TRS

MPA

Aplikasi dianjurake
TY33 14.4-14.50 91.3-91.7 2300 Cutting baja karbon rendah, wesi cor, logam non-ferrous
TY31 14.35-14.5 91.3-91.7 2300 Cutting baja karbon rendah, wesi cor, logam non-ferrous
TG53 12.6-12.9 90.5-91.0 2000 Cutting Steel, Titaniumpaduan, Superalloy
TK50 14.3-14.5 92-92.5 2400 Cutting baja karbon rendah, wesi cor, logam non-ferrous

L25-Tipe lan dimensi ditampilake ing Figure 1 lan Tabel 1

Tabel 1--Model L25 lan ukurane (mm)

Jinis β d I b*c
L251027 25° 10.0 27 2.5*1.4
L251222 25° 12.3 22 3.5*2.5
L251227 25° 12.3 27 3.5*2.5
L251422 25° 14.3 22 3.5*2.5
L251427 25° 14.3 27 3.5*2.5
L251434 25° 14.3 34 3.5*2.5
L251627 25° 16.3 27 3.5*2.5
L251634 25° 16.3 34 3.5*2.5
L251640 25° 16.3 40 3.5*2.5
L251827 25° 18.3 27 3.5*2.5
L251834 25° 18.3 34 3.5*2.5
L251838 25° 18.3 38 3.5*2.5
L252034 25° 20.4 34 4.5*3.0
L252038 25° 20.4 38 3.5*2.5
L252042 25° 20.4 42 4.5*3.0
L252045 25° 20.4 45 3.5*2.5
L252234 25° 22.4 34 4.5*3.0
L252238 25° 22.4 38 3.5*2.5
L252242 25° 22.4 42 4.5*3.0
L252542 25° 25.4 42 4.5*3.0
L252553 25° 25.4 53 4.5*3.0
L252842 25° 28.4 42 5.2*2.7
L252853 25° 28.4 53 5.2*2.7
L253242 25° 32.4 42 5.2*2.7
L253253 25° 32.4 53 5.2*2.7
L253642 25° 36.4 42 6.2*3.2
L253653 25° 36.4 53 6.2*3.2
L254053 25° 40.4 53 6.2*3.2
L254066 25° 40.4 66 6.2*3.2
L254553 25° 45.4 53 7.2*3.7
L254566 25° 45.4 66 7.2*3.7
L255066 25° 50.4 66 7.2*3.7
L255083 25° 50.4 83 7.2*3.7
L255666 25° 56.4 66 7.2*3.7
L255683 25° 56.4 83 7.2*3.7
L256366 25° 63.5 66 8.0*4.0
L2563103 25° 63.5 103 8.0*4.0
L257166 25° 71.5 66 8.0*4.0
L2571103 25° 71.5 103 8.0*4.0
L2580115 25° 80.5 115 8.0*4.0

L305-Tipe lan dimensi ditampilake ing Figure 1 lan Tabel 2

Tabel 2--Model L30 lan ukurane (mm)

Jinis β d I b*c
L301222 30° 12.3 22 3.5*2.5
L301227 30° 12.3 27 3.5*2.5
L310422 30° 14.3 22 3.5*2.5
L310427 30° 14.3 27 3.5*2.5
L301627 30° 16.3 27 3.5*2.5
L301634 30° 16.3 34 3.5*2.5
L301827 30° 18.3 27 3.5*2.5
L301834 30° 18.3 34 3.5*2.5
L302034 30° 20.4 34 4.5*3.0
L302042 30° 20.4 42 4.5*3.0
L302234 30° 22.4 34 4.5*3.0
L302242 30° 22.4 42 4.5*3.0
L302542 30° 25.4 42 4.5*3.0
L302553 30° 25.4 53 4.5*3.0
L302842 30° 28.4 42 4.5*3.0
L302845 30° 28.4 45 4.5*3.0
L302853 30° 28.4 53 4.5*3.0
L303053 30° 30.4 53 4.5*3.0
L303242 30° 32.4 42 5.0*3.2
L303253 30° 32.4 53 5.0*3.2
L303642 30° 36.4 42 5.0*3.2
L303653 30° 36.4 53 5.0*3.2
L303853 30° 38.4 53 5.0*3.2
L304053 30° 40.4 53 5.0*3.2
L304066 30° 40.4 66 5.0*3.2
L304253 30° 42.4 53 5.0*3.2
L304553 30° 45.4 53 6.0*3.4
L304566 30° 45.4 66 6.0*3.4
L304853 30° 48.4 53 5.0*3.2
L305066 30° 50.4 66 6.0*3.4
L305083 30° 50.4 83 6.0*3.4
L305366 30° 53.4 66 5.0*3.2
L305666 30° 56.4 66 6.0*3.4
L305683 30° 56.4 83 6.0*3.4
L306366 30° 63.5 66 6.0*3.4
L3063103 30° 63.5 103 6.0*3.4
L307166 30° 71.5 66 7.0*4.0
L3071103 30° 71.5 103 7.0*4.0
L3080115 30° 80.5 115 7.0*4.0
image30
image29

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • E01

  • Kategori produk