Tungsten Carbide Rotary Burr Blank kanggo Fabrikasi Rotary Burs Rampung

●Efektif freehand stock aman
●Penyiapan lan penghapusan las (ora ana kontaminasi)
● Sandhangan lan fettling
● Wektu urip dhuwur
● dhuwur safety sak karya

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Tag produk

Tungsten Carbide Rotary Burr Blanks duwe macem-macem jinis, kayata Cylinder, Ball Nosed Cylinder, Ball Nose Tree lan liya-liyane.Iki digunakake khusus kanggo manufaktur Rotary Burrs, sing cocog kanggo deburring, mbentuk, ngalusake welds, nggedhekake bolongan, ngukir lan ngrampungake.

Tungsten Rotary Burrs minangka produk anyar sing nambah produktivitas kaping sepuluh tinimbang nggunakake alat tangan lan kaping telu nganti kaping lima tinimbang nggunakake roda emery cilik.Lan mboko sithik diganti gembong emery cilik, lagi dikenal ing saindhenging donya kanggo efficiency dhuwur lan umur dawa.

We Pabrik tungsten carbide burrs blanks kanggo rampung rotary burrs, minangka materi becik kanggo sharpening, mecah, nglereni lan mbusak karya.

Nggunakake Carbide Rotary Burrs minangka cara sing efektif kanggo mujudake mekanisasi ing operasi kerja tangan.Ing industri pesawat, mobil bangunan kapal, mesin, kimia lan sapiturute Carbide Rotary Burrs bisa digunakake digunakake ing wesi mesin, casting baja, baja karbon, alloy steel, stainless steel, hardened baja, tembaga, aluminium etc.

Carbide Rotary Burr Blanks Fitur

1. Efektif mbusak saham freehand

2. Persiapan lan mbusak las (ora ana kontaminasi)

3. Klamben lan fettling

4. Wektu urip sing dhuwur

5. Keamanan dhuwur sajrone kerja

Aplikasi Carbide Rotary Burr Blanks

Carbide rotary burr blanks digunakake kanggo gawé rotary burrs kanggo ngethok macem-macem jinis materi, kayata aluminium, titanium alloy, wesi tuang, tembaga, wesi seng, nikel, macem-macem plastik, steels alloy, lan marmer, jade, balung lan non- metalik.Kekerasan pangolahan nganti HRA90-92.

Burrs Rotary Carbide digunakake ing macem-macem alat listrik lan pneumatik drive tangan sing dicekel.

image36

Jinis lengkap ing standar AS lan standar Eropa bisa diwenehake

Standar AS

Shape SA (Cilindrical)

Bentuk SD (Bola)

Wangun SE (Olive)

Wujud SF (Tree, nose radius)

Bentuk SG (Wiwit, irung mancung)

Wujud SH (Gala)

Bentuk SJ (60 derajat kerucut)

Bentuk SK (cone 90 derajat)

Bentuk SL (cone 14 derajat, irung bola)

Bentuk SM (Kerucut)

Bentuk SN (Cone Inverted)

Standar Eropa

Tipe A (Kolom)

Tipe C (Kolom Kepala Bulat)

Tipe D (Bentuk Bunder)

Tipe E (Oval)

Tipe F (Arc Round Head)

Tipe G (Cusp Arc)

Tipe H (Wangun Obor)

Tipe J (60° Taper)

Tipe K (90° Taper)

Tipe L (Taper Kepala Bulat)

Tipe M (Taper)

Rekomendasi kelas

sasmita Kapadhetang/cm3 atoseHRA TRS≥N/mm²
TG10 14.8-15 90.8-91.4 2000
TG11 14.6-14.8 90-91 2200
TG7 14.75-14.85 90.6-91 2200

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk