Blades Planer Carbide Kanggo Mesin Kayu

  • Carbide Planer Blades For Wood Machining Woodworking Applications

    Blades Planer Carbide Kanggo Aplikasi Woodworking Mesin Kayu

    ●Jinis lengkap saka piso kayu / lading
    ● Macem-macem gelar kanggo pilihan
    ● resistensi nyandhang dhuwur, atose dhuwur lan impact kateguhan
    ●Teknologi canggih, penekan otomatis, sintering HIP lan penggilingan presisi
    ●Polesan lan kosong kasedhiya
    ● Toleransi sing ketat lan kontrol kualitas

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.