Blades Planer Carbide Kanggo Aplikasi Woodworking Mesin Kayu

●Jinis lengkap saka piso kayu / lading
● Macem-macem gelar kanggo pilihan
● resistensi nyandhang dhuwur, atose dhuwur lan impact kateguhan
●Teknologi canggih, penekan otomatis, sintering HIP lan penggilingan presisi
●Polesan lan kosong kasedhiya
● Toleransi sing ketat lan kontrol kualitas

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Piso sing bisa dibalik bisa digunakake ing kabeh kepala pemotong kanthi corrugation mburi 60 °, sing cocog kanggo kayu kekerasan dhuwur, papan pertukangan, papan ploy.

Blades Planer Carbide kanggo Fitur Mesin Kayu

1. Full jinis woodworking piso / lading

2. Macem-macem gelar kanggo pilihan

3. resistance nyandhang dhuwur, atose dhuwur lan impact kateguhan

4. Teknologi canggih, otomatis mencet, HIP sintering lan tliti mecah

5. Polesan lan kosong kasedhiya

6. Toleransi sing ketat lan kontrol kualitas

Blades Planer Carbide kanggo Aplikasi Mesin Kayu

Pisau Reversible cocok kanggo kayu kekerasan dhuwur, papan pertukangan, papan ploy.Blades planer karbida digunakake kanggo mesin planer portabel / pisau pemotong karbida inlaid lan pisau karbida padat, durasi pemotongan 10-15 kali tinimbang bilah planer HSS.Padha cocok kanggo bahan atos, kayata mahoni / plywood pring / HDF.

Rekomendasi kelas

Kelas TH Kapadhetan

g/cm3

atose

HRA

TRS

≥N/mm²

kode ISO
TK05 15.1-15.20 94.0-94.5 2000 K01
TK07 14.9-15.0 93.5-94.0 2200 K01
TK20 14.60-14.75 92.0-92.5 2300 K10

We offer macem-macem gelar ing lapangan mesin kayu kanggo math jinis kayu karo sifat tartamtu.Tabel bakal nuntun sampeyan kanggo kelas sing tepat kanggo aplikasi sampeyan.

Kelas TH Kayu atos Kayu alus Chipboard MDF HDF
 image1  image2  image3  image4  image5
TK05  star  star  star
TK07  star  star  star  star
TK20  star  star  star

Paling populer kanggo Planer Portable

B01
L (mm) W (mm) T (mm)
56.0 5.0/5.5 1.1/1.2
60.0
78.0
80.0
82.0
92.0
102.0

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • B02

    L (mm) W (mm) T (mm)
    60 30/35/40 3
    80 30/35/40 3
    100 30/35/40 3
    110 30/35/40 3
    120 30/35/40 3
    130 30/35/40 3
    150 30/35/40 3
    160 30/35/40 3
    170 30/35/40 3
    180 30/35/40 3
    210 30/35/40 3
    230 30/35/40 3
    240 30/35/40 3
    260 30/35/40 3
    300 30/35/40 3
    310 30/35/40 3
    330 30/35/40 3
    400 30/35/40 3
    410 30/35/40 3
    500 30/35/40 3
    510 30/35/40 3
    520 30/35/40 3
    530 30/35/40 3
    600 30/35/40 3
    610 30/35/40 3

    image85

  • Kategori produk