Carbide Finger Joint Cutter Blades Kanggo Mesin Kayu

  • Fast Carbide Finger Joint Cutter Blades For Wood Machining

    Cepet Carbide Finger Joint Cutter Blades Kanggo Mesin Kayu

    ● Stabilitas dhuwur amarga 100% bahan mentah seger
    ●Ideal imbangan antarane nyandhang lan impact resistance, cetha lan wearable, ora untu rusak
    ●Big sawetara ukuran lan gelar, jamur free kanggo ukuran selaras
    ● lumahing Gamelan, gampang kanggo welding

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.