Cepet Carbide Finger Joint Cutter Blades Kanggo Mesin Kayu

● Stabilitas dhuwur amarga 100% bahan mentah seger
●Ideal imbangan antarane nyandhang lan impact resistance, cetha lan wearable, ora untu rusak
●Big sawetara ukuran lan gelar, jamur free kanggo ukuran selaras
● lumahing Gamelan, gampang kanggo welding

Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran Range / Full Range

Tag produk

Pisau pemotong driji karbida minangka aplikasi kanggo bilah kayu, sing digunakake kanggo industri kerja kayu sekunder.Sendi driji digawe kanthi alat pemotong driji.Ing ngisor sendi driji tanpa celah.Kita duwe macem-macem jinis, uga kita bisa ngasilake sesuai karo gambar sampeyan.

Carbide Finger Joint Cutter Blades Fitur

1. Stabilitas dhuwur amarga 100% bahan mentah seger

2. Imbangan becik antarane nyandhang lan impact resistance, cetha lan wearable, ora untu rusak

3. Gedhe ukuran lan gelar, cetakan gratis kanggo ukuran sing disesuaikan

4. lumahing Gamelan, gampang kanggo welding

Carbide Finger Joint Cutter Blades Aplikasi

Digunakake kanggo kayu karet kayu, kayu pring kayu, kayu impor lan Furnitur kayu driji jointing, dawa driji standar 12mm, 9mm, 6mm, cocok kanggo advance peralatan tliti impor.

Mesin: Finger jointer, mesin mbentuk rak, mesin tenoning sisir otomatis.

Rekomendasi kelas

Kelas TH Kapadhetan

g/cm3

Kekerasan HRA TRS

≥N/mm²

Aplikasi dianjurake
TK07 14.9-15.0 93.5-94.0 2200 Kanggo ngolah kayu atos padhet, HDF.
TK20 14.6-14.75 92.0-92.5 2300 Kanggo mesin pangolahan kayu atos, HDF, MDF.
TG10 14.8-15.0 91.0-91.8 1900 Kanggo pangolahan mesin MDF, chipboard, softword.
TG11 14.6-14.8 90.0-91.0 1900 Kanggo pangolahan mesin MDF, chipboard, softword.
image25
image26

Apa Pilih Kita

starProses lengkap saka materi nganti produk rampung kontrol kualitas adhedhasar ISO9001 kanggo mesthekake nyuplai produk tungsten carbide kualitas dhuwur

starLaboratorium Pendhiri 30 taun kanggo ngilangi Riset & Pangembangan internal tujuane ngembangake produk sing dianyarke lan item biaya murah.

starSistem ERP kanggo mesthekake produksi on line lan ngirim ing wektu

starTingkat TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget sing nyebabake umur alat nganti 20%.

star30 taun pengalaman nyediakke produk tungsten carbide kualitas dhuwur kanggo 60 negara ing donya.

factory
3
1
ex



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • D01

    L (mm) A(mm) C (mm) B (mm)
    25 5.3 1.5 4.2
    31 6.4 1.35 4.3
    33 7.7 1.25 4.3
    20 3.6 1.1 4.7
    21 3.6 0.95 4.7
    18.5 10 7 4
    23 4 1.15 4.2
    21 3.9 1.1 4.7
    23 4 1 4.2
    21 4.15 1.4 4.2
    23.5 4 1.1 4.2
    26 6 2 4.1
    24 4 1 4.2
    33 6.3 1.3 4.2
    33 7.5 1.5 4.2
    30.5 10 5.5 4.2
    26 6.7 11.2 4.2
    33 6.4 1.6 4
    24 4 1.4 4
    26 5.6 1.7 4
    30 6.5 1.6 4.2
    21 3.5 1 4.4
    21 3.6 1.2 4.2
    21 3.4 1.3 4.4
    17 9.3 7.25 4
    17 9.3 7.7 4
    22 9.9 7.2 4
    23 3.9 1.2 4.2
    20.5 3.2 1.1 4
    20.5 3.7 1.7 4
    26 4 1 4
    23 3.3 1.3 4
    23 3.8 1.3 4
    22 10.3 6.1 4
    26 10.5 6.4 4.2

    Kustomisasi kasedhiya.

  • Kategori produk