Karbida Komposit Rod

  • Carbide Composite Brazing Rods YD Welding Rods

    Carbide Composite Brazing Rods YD Welding Rods

    ●Rease sifat tahan nyandhang
    ●Nglindhungi lumahing piranti tundhuk nyandhang abrasive
    ●Rease kacepetan panggilingan downhole lan nglereni,njaga full gauge ing stabilisator, nuntun wiper keyseat, lan piranti downhole liyane.

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.