Bal karbida

  • Tungsten Carbide Ball For Milling Media with Highly Wear-resistant

    Tungsten Carbide Ball Kanggo Milling Media karo Highly Wear-tahan

    ● kekerasan dhuwur lan stabilitas dimensi
    ● Nambah kekuatan lemes fretting
    ● Cocog kanggo suhu sing luwih dhuwur, karat, kelembapan, abrasi, lan kahanan pelumasan sing ora apik
    ● Dhuwur tliti
    ● Kapabilitas anti-karat dhuwur
    ● Dhuwur nyandhang-tahan lan abrasive

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.