Babagan TianHe

Sugeng rawuh ing TianHe

Founded in 1992, Chengdu Tianhe tungsten carbide tools Co., Ltd. is a professional hi-tech tungsten carbide tool manufacturer which is located in Wenjiang Haixia Liangan Science and Technology development zone.It isine watara 14000 kothak meter lan wis liwat 100 karyawan experienced.Kita duwe tim insinyur profesional sing duwe pengalaman rata-rata 40 taun ing manufaktur alat karbida.Saka 100% bahan mentahan prawan, kita duwe proses produksi lengkap saka bahan bubuk kanggo blanks lan produk rampung kalebu sisipan glathi, alloy petroleum, tombol pertambangan, profil, bagean nyandhang-tahan, elektroda... etc karo macem-macem gelar.We duwe peralatan profesional lan majeng kanggo produksi lan pengawasan.Minangka pabrikan karbida sing nyedhiyakake produk karbida kanggo pelanggan luar negeri sajrone 20 taun, kita duwe peralatan sing cocog karo para pelanggan ing luar negeri lan njaga konsistensi karo dheweke.

Kejabi nyediakke produk standar, kita uga nyedhiyani layanan pangaturan dhewe kanggo klien kita kanggo nyukupi kabutuhan ing macem-macem wangun, kangelan dhuwur lan proyek non-standar.

Produk utama saka kita kaya carbide rotary burr blanks & carbide indexable knives & carbide drill bit tips & carbide pellets diwenehake menyang luwih saka 60 negara.Sawetara pelanggan ana ing tingkat paling dhuwur ing lapangan.

Ngembangake kanthi inovasi, kita berorientasi pasar .Njupuk kualitas minangka dhasar, kita milih bahan mentah kelas siji lan ngasilake kanthi teknik canggih.Kita ngontrol kualitas, nyedhiyakake layanan kanthi cepet, ngurmati kredit lan tansah ngetutake kontrak.

Babagan TianHe

Sajarah: 40 taun
Ekspor menyang 60 negara
Kapasitas taunan: 300Ton

Apa Pilih Kita

starSistem Kontrol Mutu ISO

starKemitraan puluhan taun karo perusahaan skala global sing paling dhuwur

starSistem pangiriman ERP sing efektif

starPengalaman aplikasi sing sugih kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg

star30 taun pengalaman & tim teknis profesional kanggo riset lan pabrik produk Carbide

starKelas TH arang banget tahan korosi, luar biasa angel lan tahan banget nyandhang sing nyebabake umur alat nganti 20%