Mesin Kayu & Kerja Logam

  • Tungsten Carbide Indexable Knives Reversible Blades

    Tungsten Carbide Indexable Knives Reversible Blades

    ● Cocog kanggo nglereni HDF, MDF, Solid hard Wood, Soft Wood etc
    ●Pojok nglereni kuwat lan landhep
    ● Planing Gamelan
    ● 100% karbida tungsten prawan
    ● Kurang swara
    ●Full mesin Lima-sumbu

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.
  • Carbide Planer Blades For Wood Machining Woodworking Applications

    Blades Planer Carbide Kanggo Aplikasi Woodworking Mesin Kayu

    ●Jinis lengkap saka piso kayu / lading
    ● Macem-macem gelar kanggo pilihan
    ● resistensi nyandhang dhuwur, atose dhuwur lan impact kateguhan
    ●Teknologi canggih, penekan otomatis, sintering HIP lan penggilingan presisi
    ●Polesan lan kosong kasedhiya
    ● Toleransi sing ketat lan kontrol kualitas

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.
  • Tungsten Carbide Profiling Knives For Wood Machining and Cabinet Production

    Pisau Profil Tungsten Carbide Kanggo Mesin Kayu lan Produksi Kabinet

    ● Harder saka HSS lan materi liyane
    ● Long urip sak nglereni
    ●Sharp pinggiran kanggo entuk profil Gamelan
    ● kateguhan dhuwur

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.
  • Fast Carbide Finger Joint Cutter Blades For Wood Machining

    Cepet Carbide Finger Joint Cutter Blades Kanggo Mesin Kayu

    ● Stabilitas dhuwur amarga 100% bahan mentah seger
    ●Ideal imbangan antarane nyandhang lan impact resistance, cetha lan wearable, ora untu rusak
    ●Big sawetara ukuran lan gelar, jamur free kanggo ukuran selaras
    ● lumahing Gamelan, gampang kanggo welding

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.
  • Carbide Screw Inserts For Metal Cutting Turning Milling

    Sisipan Screw Carbide Kanggo Metal Cutting Turning Milling

    ● High atose cocok kanggo nglereni baja lan logam liyane
    ● High kekuatan kanggo nglereni pancet
    ● Umur dawa kanggo nyuda biaya

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.
  • Solid Carbide Gear Hob in Wet or Dry Cutting Applications

    Solid Carbide Gear Hob ing Aplikasi Pemotongan Basah utawa Kering

    ● Kacepetan nglereni dhuwur
    ● Wektu maching cendhak
    ●Urip alat luwih suwe tinimbang pemotong HSS konvensional
    ● Ngirit wektu saben potong kanggo manufaktur gear
    ● Produktivitas dhuwur
    ● Presisi mesin
    ● Lingkungan kerja sing luwih apik kanthi nggunakake pemotongan garing
    ● Cocog banget kanggo mesin garing
    ● Biaya generasi gear luwih murah

    Produsen global sing disertifikasi ISO9001, khusus kanggo ngasilake kinerja kerja sing stabil saka produk tungsten karbida.Sampel saham gratis lan kasedhiya.